Emailadres

Wachtwoord

 Inlog vergeten?

Zoeken
Over de NVDVoor medische professionalsVoor duikersVoor cursusaanbiedersLedenlijstduikfoto

Overige partners

De Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde onderhoudt een goede relatie met diverse niet-wetenschappelijke spelers in het duikersveld. We noemen er hier enkele.

Nederlandse Watersport Bond

De Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) is de bond voor alle duikers en daarmee dé organisatie voor iedereen die het unieke van ‘onderwater-zijn’ wil beleven. De NOB is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF, de en de Europese duikfederatie EUF. Zo'n 17.000 aangesloten duikers, 2300 duikinstructeurs en 280 duikverenigingen en duikscholen profiteren van het feit dat de NOB zich opstelt als dienstverlener, belangenbehartiger en loket voor alle vragen met betrekking tot de onderwatersport.

> www.onderwatersport.org

Duikmedisch Centrum

Het Duikmedisch Centrum (DMC) van de Koninklijke Marine is sinds 1966 een belangrijk medisch kenniscentrum voor de duikwereld in Nederland.

> www.defensie.nl

Stichting Nationaal Duikcentrum

De Stichting Nationaal Duikcentrum in Delft, het NDC, is opgericht in 1984 en heeft tot doel de bevordering van de belangen van het Nederlandse beroepsduiken. Speerpunten bij het beleid zijn opleiding en medische begeleiding van beroepsduikers.

> www.ndc.nl
© 2018 Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde~Laatste wijzigingen 06-10-2017~