Emailadres

Wachtwoord

 Inlog vergeten?

Zoeken
Over de NVDVoor medische professionalsVoor duikersVoor cursusaanbiedersLedenlijstduikfoto

Wetenschappelijke wereld

Als duikgeneeskundigen onderhouden wij goede contacten met andere wetenschappelijke verenigingen in ons werkgebied. Hieronder treft u enkele voorbeelden aan.

Federatie van Medisch-Wetenschappelijke Verenigingen

De Federatie van Medisch-Wetenschappelijke Verenigingen (FMWV), ook wel Federa, is het samenwerkingsverband van 36 (bio)medische en gezondheidswetenschappelijke verenigingen en instituten met ongeveer 12.000 leden. De NVD is hierbij aangesloten.

> www.federa.org

Vereniging voor Sportgeneeskunde

De Vereniging voor Sportgeneeskunde (1965) bestaat uitsluitend uit (sport)artsen. Verder zijn de leden huisartsgeneeskundige, sociaal-geneeskundige en/of medisch specialisten met een grote affiniteit dan wel deskundigheid op het gebied van sportgeneeskunde. De VSG is toegankelijk voor artsen en voor geregistreerde Belgische sportartsen.

> www.sportgeneeskunde.com

Academisch Medisch Centrum Amsterdam

De afdeling Hyperbare Geneeskunde van het AMC is een belangrijke partner en informatiebron. Er worden uitsluitend wetenschappelijk erkende indicaties behandeld. De Universiteit van Amsterdam is de enige universiteit in ons land die zich bezighoudt met de duikgeneeskunde.

> www.amc.nl
© 2018 Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde~Laatste wijzigingen 06-10-2017~